Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena prijava

Split: Redar istukao 44-godišnjaka, slomljeno mu rebro i skočni zglob

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prišao mu je nakon što je kupio ulaznicu, dok je stajao uz ogradu i čekao prijatelja. Vjeruje da je redar mislio da želi ući bez karte.

Ivan Š. (28), redar splitskog kluba O'Hara, kazneno je prijavljen je zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda Marku J. (44). Istukao ga je u utorak u 4 sata ujutro.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sudar na D-33 Policajka autom prešla u suprotni smjer: Petero ljudi ozlijeđeno Ilustracija cesta D1 u Dicmu U teškoj nesreći poginuo pješak: "Prema prvim informacijama, oborio ga je automobil"

Policija je dojavu o više ozlijeđenih osoba dobila s Hitnog kirurškog prijama splitskog KBC-a. Zatekli su teško ozlijeđenog koji im je ispričao da ga je istukao redar splitskog kluba. Prišao mu je nakon što je kupio ulaznicu, dok je stajao uz ogradu i čekao prijatelja. Vjeruje da je redar mislio da želi ući bez karte. U pomoć su mu uskočila dvojica 21-godišnjaka koji su također dobili batine. Oni su lakše ozlijeđeni, a Marko J. ima prijelom skočnog zgloba, jednog rebra a udaren je i u glavu. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene