Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vatrena svađa'?

Split: Pritvoren unuk koji je pucao na baku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražni sudac Županijskoga suda u Splitu pritvorio je zbog mogućeg utjecaja na svjedoke 28-godišnjaka koji je u petak navečer u Lečevici hitcem iz pištolja teško u bedro ranio svoju baku (75) koja je zadržana na liječenju u splitskoj bolnici, doznaje se na splitskom sudu.

Policija je protiv njega podnijela kaznene prijave zbog nedopuštenog držanja oružja i zbog dovođenja u opasnost života i imovine, a neslužbeno se doznaje da je pištolj iz kojeg je pucao pronađen kod njega. Osumnjičeni unuk nelegalno je posjedovao i pušku, doznaje se od policije. Policija još ne zna pravi razlog pucnjave u Lečevici, a pretpostavlja se da se ona dogodila nakon svađe nekoliko članova obitelji. (Hina)

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama''

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene