Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Težina ozljeda nesretne pješakinje još nije poznata. Neslužbeno se doznaje da je pri udarcu i padu zadobila ozljede glave te da je u trenutku nesreće, kako se čini, bila na pješačkom prijelazu.


Autobus splitskog javnog gradskog prijevoza rano jutros oborio je 73-godišnju pješakinju, koja je potom hitno prevezena u bolnicu. Iz PU splitsko-dalmatinske za DNEVNIK.hr potvrdili su da se nesreća dogodila oko 7:30 sati na Kaštelanskoj cesti, prije sjevernog ulaza u tunel Marjan.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Ivo Cagalj) Sletio s ceste i udario u kameni usjek na Jadranskoj magistrali: Vozač poginuo, suvozač teško ozlijeđen Prometna nesreća u Zvonimirovoj u Zagrebu (Foto: Arhiva/Marin Tironi/PIXSELL) Nesreća u Zvonimirovoj: Tramvaj naletio na pješakinju, prebačena u bolnicu s ozljedama ruke i glave

Istaknuli su kako je očevid u tijeku, kao i da će podatke o težini ozljeda pješakinje imati kasnije tijekom dana. Neslužbeno se saznaje da je pješakinja pri udaru zadobila ozljede glave te da je do naleta autobusa po svemu sudeći došlo na pješačkom prijelazu.

Više informacija o okolnostima nesreće znat će se nakon očevida.