Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pomorska policija spasila je rano jutros u uvali na otoku Žirju osobu kojoj se sinoć pokvario motor na gumenom čamcu između Kornata i Murtera.


Kako se navodi, Županijski centar 112 Šibenik sinoć oko 21,35 sati primio je dojavu od građanina da se nalazi između Kornata i Murtera na gumenjaku dugačkom 7 metara, te da mu motor više ne radi jer je propeler nešto zakvačio u moru. O tome su obaviješteni Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru (MRCC) Rijeka i Policijska uprava šibensko-kninske.

Lociranjem mobitela nestale osobe utvrđeno je da je vezan na baznu stanicu na otoku Žirje pa su dva broda Pomorske policije odmah krenula u pretragu područje oko Žirja. U 2,40 sati, posada broda Pomorske policije pronašla je gumenjak i nestalu osobu u uvali Mikavica na otoku Žirje. Osoba je neozlijeđena, a gumenjak je otegljen u Šibenik. (HIna)

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Strava kod Slavonskog Broda: U kući pronađeno tijelo žene, uhićen 58-godišnji muškarac Ilustracija Pakistanac mu hakirao profil, a devet mjeseci nakon što je sve prijavio na vrata mu banula policija: "Sad sam stvarno ljut, netko za to mora odgovarati"