Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen na otoku Žirje

Spašen nakon što mu se pokvario gumenjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomorska policija spasila je rano jutros u uvali na otoku Žirju osobu kojoj se sinoć pokvario motor na gumenom čamcu između Kornata i Murtera.

Kako se navodi, Županijski centar 112 Šibenik sinoć oko 21,35 sati primio je dojavu od građanina da se nalazi između Kornata i Murtera na gumenjaku dugačkom 7 metara, te da mu motor više ne radi jer je propeler nešto zakvačio u moru. O tome su obaviješteni Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru (MRCC) Rijeka i Policijska uprava šibensko-kninske.

Lociranjem mobitela nestale osobe utvrđeno je da je vezan na baznu stanicu na otoku Žirje pa su dva broda Pomorske policije odmah krenula u pretragu područje oko Žirja. U 2,40 sati, posada broda Pomorske policije pronašla je gumenjak i nestalu osobu u uvali Mikavica na otoku Žirje. Osoba je neozlijeđena, a gumenjak je otegljen u Šibenik. (HIna)

Pročitajte i ovo Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene