Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je kazneno prijavila 42-godišnju slovensku državljanku koja je preko graničnog prijelaza Kaštela pokušala iz Hrvatske prokrijumčariti oko tri kilograma bijelih tartufa, izvijestila je danas istarska Policijska uprava (PU).


Slovenska je državljanka u ponedjeljak oko 19,20 sati na graničnom prijelazu Kaštelu zatečena pri graničnoj kontroli. Naime, policija je u pričuvnom kotaču u prtljažniku osobnog automobila 'renault megane' slovenskih registracijskih oznaka uočila četiri sumnjive vrećice u kojima su bili bijeli tartufi.

Policija je utvrdila da je Slovenka tartufe preko granice trebala prevesti za određenu naknadu. Budući da je pokušala izbjeći carinski nadzor, kazneno je prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu. (Hina)

 

Vezani članci U akciji Falkuša uhićena trojica hrvatskih krijumčara droge - 7 U velikoj akciji uhićena i tri Hrvata: Zaplovili iz Šibenika pa na jedrilicu natovarili gotovo tonu kokaina vrijednog više od 40 milijuna eura Slika nije dostupna Pale krupne ribe: Policija razbila veliki lanac krijumčara kokaina!