Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Sletio automobilom s ceste u Kupu i poginuo, iz rijeke ga izvukli HGSS-ovci

Prometna nesreća kod Karlovca (Foto: HGSS) - 1
Prometna nesreća kod Karlovca (Foto: HGSS) - 1 HGSS
Aktualno Galerija Prometna nesreća kod Karlovca (Foto: HGSS) - 1 Prometna nesreća kod Karlovca (Foto: HGSS) - 1 Foto: HGSS Prometna nesreća kod Karlovca (Foto: HGSS) - 4 Prometna nesreća kod Karlovca (Foto: HGSS) - 4 Foto: HGSS Prometna nesreća kod Karlovca (Foto: HGSS) - 3 Prometna nesreća kod Karlovca (Foto: HGSS) - 3 Foto: HGSS +0 Prometna nesreća kod Karlovca (Foto: HGSS) - 2 Galerija 1/4 >>
U ponedjeljak poslijepodne kod Karlovca je došlo do teške prometne nesreće u kojoj je poginuo vozač automobila, javlja policija.

U ponedjeljak između 14 i 15 sati na državnoj cesti DC 228 u mjestu Ozaljski Ilovac dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 69-godišnjak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene

Zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju na kolniku došlo je do zanošenja automobila izvan kolnika i nekontroliranog kretanja travnatom površinom, a potom prevrtanja i slijetanja u rijeku Kupu. Tom prilikom vozač je poginuo.

Vozilo je u 20:25 sati izvučeno iz rijeke Kupe. Uz policajce, na teren su izašli i HGSS-ovci.

Peteročlana ekipa HGSS-a, od kojih su dvojica ronilaca, čamcem su pretraživali obalu rijeke te mjesto na kojem je postojala pretpostavka da se vozilo nalazi.

Spašavateljima je potragu otežavala nabujala i izrazito mutna rijeka. U predvečernjim satima locirano je vozilo i tijelo osobe za kojom se tragalo.

Aktualno Pet poginulih i 233 uhićenih u sukobima prošloga tjedna u Venezueli, Maduro obećao da će kazniti izdajice Kaos u Venezueli (Foto: AFP) - 2 Kaos u Venezueli (Foto: AFP) - 2 Foto: Afp Nemiri u Venezueli (Foto: AFP) Nemiri u Venezueli (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Neredi u Venezueli (Screenshot: Twitter) Svijet Pet poginulih i 233 uhićenih u sukobima prošloga tjedna u Venezueli, Maduro obećao da će kazniti izdajice 1/3 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene