Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Slavku Goluži ukradeni mobiteli i novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Treneru hrvatske rukometne reprezentacije Slavku Goluži u nedjelju su u razdoblju između 14,30 i 1 sata iza ponoći u sobi hotela "Diamant" u turističkom naselju "Brulo" u Poreču ukradena dva skupa mobitela i oko 500 eura.

Po riječima glasnogovornice Nataše Rogić počinitelj je zahvaljujući brzom djelovanju istarske policije otkriven, a riječ je o 35-godišnjem B.B. iz Poreča protiv kojega će biti podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zlatna bronca Milanović na svečanom dočeku rukometašica: ''Bile ste poput Odiseja i Ahila, ni najjače ni najslabije. A oko sebe ste imale Kiklope'' Slika nije dostupna Čestitao na Facebooku I Zoran Milanović gledao rukometašice: "Ovo je još jedan dokaz da bez obzira na poneki poraz moraš ustati i igrati dalje"

Policija nije otkrila ime počinitelja, pozivajući se na zahtjev
rukometaša da se o cijelom slučaju što manje govori.

Inače, za vrijeme krađe rukometni reprezentativci su bili u porečkoj dvorani gdje se odigravala prijateljska utakmica protiv Bosne i Hercegovine.

Glasnogovornica istarske policije danas je izvijestila o još jednoj krađi u Poreču koja se dogodila u srijedu, kada je 26-godišnji A. I. iz Musaleža pokraj Poreča iz kruga poduzeća "Konzum" u Poreču ukrao 16.200 praznih limenki kako bi ih preprodao.

On se toga dana oko 22 sata automobilom dovezao do skladišta poduzeća "Velpro", preskočio ogradu visoku oko dva i pol metra te ušao u krug Konzuma. Potom je iz nezaključanog kontejnera ukrao više od 16 tisuća reciklažnih limenki u vrijednosti 8000 kuna s namjerom da ih preproda.

Dan kasnije ga je porečka policija zbog sumnje u krađu privela u postaju, a prilikom uhićenja A.I. dobrovoljno je predao ukradene limenke. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog teške krađe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene