Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mala sela idealna meta lukavim lopovima

Sirota zbog prevaranata ostala bez ičega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malo što je nečasnije od pljačke umirovljenika, no u posljednje vrijeme sve češće se upravo to događa. 75-godišnjoj baki, iz sela Cerovnik nedaleko Ogulina, na vrata su pokucala muškarac i žena želeći joj pokazati deke koje prodaju. Baka ih je primila ne sluteći da će joj ukrasti svu ušteđevinu.

Baki Jani Rupčić ukradena je sva ušteđevina koju je imala. Radi se o 18 tisuća kuna. U svoj dom pustila je nepoznatog muškarca i ženu koji su joj htjeli pokazati deke koje prodaju. Ni na kraj pameti nije joj bilo da su njihove namjere posve drugačije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna sramota u osijeku Dječak mjesecima štedio novac za igračku, u trgovini uslijedio šok: "Trgovac ga je vrijeđao i psovao!" Slika nije dostupna Uvijek fina i dotjerana Nepopravljiva umirovljenica (80) drogirala i pljačkala usamljene vršnjake

>> Sve više krađa pomoću magnetskih čitača pinova

'Uzeo je novac i stavio ga u džep. Ja sam ga upozorila da ga vrati na što se on proderao na mene i postao agresivan', prisjeća se Jana. Baka je u šoku otišla susjedi i pozvala policiju.

Ovakva sela idealna meta lopovima

Lopovi su pobjegli u crvenom automobilu zagrebačkih registracijskih oznaka. Janin sin kaže da ljudi ovdje stalno dolaze i nude svašta, od posuđa do masažera. 'Tu dolaze svakakvi, i ovi crkveni što slike nose. Nikome se više ne može vjerovati. Moguće je da su i povezani, jedni snime pa dojave drugima kakva je situacija', smatra Janin sin Ivan Rupčić.

Policija svako malo ima problema s ovakvim prodavačima. Čini se da su mala sela, poput ovog nedaleko od Ogulina, i njihovi gostoljubivi stanovnici - idealne mete lukavim lopovima.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene