Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Društvo uzelo 2000 kuna iz blagajne

Sin bivšeg šefa HPB-a Mijalića divljao po kafiću?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
22-godišnji sin bivšeg saborskog zastupnika HSLS-a Jadranka Mijalića, zajedno s trojicom svojih prijatelja divljao je po kafiću Titanic u Luci, a vrijeđanje i tučnjava završili su krađom 2000 kuna iz blagajne, piše Jutarnji list.

Naime, Mijalićev sin F.M., 29-godišnji S. L., 22-godišnji H. H. i 21-godišnji Ž. R. upali su u Titanic u nedjelju oko 18 sati. S divljanjem je prvi počeo 21-godišnjak, koji je ničim izazvan počeo vrijeđati konobaricu te ju je gađao čašom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Vrbovcu Udomili osobe s mentalnim poteškoćama pa ih pretvorili u robove: Tukli ih, zaključavali po noći, tjerali da rade Slika nije dostupna Jadranko Mijalić otkrio Mijalić progovorio kako je Sanader dijelio fotelje

Prestrašena žena pozvala je vlasnika kafića, 41-godišnjeg M. H. Njega je pak napao, čim je došao, 29-godišnji S. L. Njih su potom F.M. i drugi 22-godišnjak krenuli razdvajati, a vlasnik je pobjegao iz svog kafića. Nakon tučnjave, 29-godišnjak uzeo iz kase novac, a potom su sva četvorica uskočila u automobil i pobjegla, piše Jutarnji list. Budući da je incident odmah prijavljen, policija ih je ubrzo pronašla u obližnjem kafiću Jazavac.

'S obzirom na to da ćete me blatiti, a ja s ovime nemam nikakve veze, neću vam dati nikakvu izjavu', kratko je rekao za Jutarnji Jadranko Mijalić.

Jadranko Mijalić je krajem studenog 2009. godine dobio otkaz nakon što je Uprava Hrvatske poštanske banke utvrdila da Mijalić ništa ne radi i ne dolazi na posao. Mijalić je za nerad dobivao plaću od oko 30 tisuća kuna, službeni automobil i kartice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene