Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVAC U RUKAMA

Vodio udrugu pa iz nje izvukao više od 170 tisuća kuna: Kupovao namještaj, obuću, odjeću...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija predsjednika jedne dobrovoljne, neprofitne i stručne udruge s područja Dubrovačko-neretvanske županije, sumnjiči za kazneno djelo zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju.

Muškarac u dobi od 43 godine sumnjiči se za kazneno djelo zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, javila je PU dubrovačka.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je kao predsjednik dobrovoljne, neprofitne i stručne udruge s područja Dubrovačko-neretvanske županije, u ciljem pribavljanja protupravne imovinske koisti, od 2015. do 2018. g., iskoristio svoje ovlasti i novčana sredstva sa žiro računa udruge dizao i s njima plaćao osobne troškove, odnosno odjeću, obuću, namještaj, ugostiteljske usluge, troškove korištenja kreditne kartice i leasinga vozila.

Na opisane načine udrugu je oštetio za novčani iznos od 171.334,36 kuna, priopćila je policija. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "odlično je funkcioniralo" Udruga hrvatskih pacijenata Berošu: "Zašto ste ukinuli SMS poruke? Vraćamo se u kaos"

Pročitajte i ovo Petrinja nakon potresa - 5 UDRUGA GLAS PODUZETNIKA Zaboravljeni od države, ali ne i od dobrih ljudi: "Htjeli smo zadržati mlade obitelji u Petrinji"

Policija protiv osumnjičenog 43-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene