Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastradali bikeri 'Gremini Dervente'

Hells Angels demolirali 'astru' i napali 'bikere'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dio pripadnika moto skupine 'Hells Angels' na 7. motorijadi u Slavonskom Brodu napao je pripadnike moto skupine 'Gremini Derventa'.

Bez povoda su tjelesnom snagom i palicama napali tri motorista 'Gremini Derventa' (24-godišnjak, 31-godišnjak i 36-godišnjak), koji su se nalazili u automobilu 'Opel Astra' iz kojeg su pobjegli. 'Hells Angels'su također palicama oštetili vozilo, otuđivši iz njega novac. Dvojica muškaraca (31-godišnjak i 24-godišnjak) su zadobili tjelesne ozljede. Nije bilo težih ozljeđivanja.

Pročitajte i ovo TOP 10 najtraženijih rabljenih automobila u Hrvatskoj - 7 Lovac na rabljene TOP 10 najtraženijih rabljenih automobila u Hrvatskoj Slika nije dostupna VRUĆI METAL Uvjerljivo najbrži Opel ove godine, a to nije jedina novost!

>> 'Hells angels' ubili njemačkog policajca

Nakon dojave u 18.55 sati na mjesto događaja upućeni su policijski službenici ove PU koji su bili maksimalno angažirani uz ispomoć iz PU Vukovarsko-srijemske. Policajci su reagirali pravovremeno i dio ekstremnih motociklista odmah uhitili, dok se preostali dio razbježao, odnosno napustio područje PU Brodsko-posavske. Policija je uhićenjem 11 osoba na mjestu događaja i dvije osobe naknadno, spriječila eventualne daljnje sukobe i do jutra nije bilo dodatnih izgreda, stoji u policijskom priopćenju.

U tijeku su prekršajna i kriminalistička istraživanja nad 13 uhićenih osoba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene