Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pijan i agresivan

S 3,34 promila naoružan nožem bježao policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alkoholizirani 33-godišnjak, kojem su izmjerena 3,34 promila alkohola u krvi, jučer je na Miroševečkoj cesti u Zagrebu dobro namučio dva policajca.

Policiju su na intervenciju pozvali članovi obitelji jer je pijani muškarac razbio vrata u kući, ukućanima prijetio nožem i agresivno se ponašao. Nakon ukućana na red su došli policajci. Tijekom intervencije osumnjičeni se s nožem najprije zaključao u sobu, stoji u priopćenju PU zagrebačke. Policija mu je rekla da otvori vrata, što on nije učinio. Muškarac je htio pobjeći pa je skočio kroz prozor, i nije htio stati. Policijski službenik je u svrhu sprječavanja bijega iz službenog pištolja ispalio jedna hitac u zrak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Užas u njemačkoj školi: Učenik nožem napao kolege, mediji objavili da ima mentalne probleme Ilustracija Policija objavila detalje Upao čovjeku na posao i ozlijedio ga

Muškarac se ni onda nije zaustavio, ali su ga policajci sustigli u dvorištu u Miroševečkoj cesti. Tu je osumnjičeni, uz prijetnju nožem, spriječio službenike u obavljanju službene dužnosti. Nož je odbacio tek nakon što je policijski službenik morao iz službenog pištolja ispaliti još jedan hitac upozorenja, ali ovaj put ga je ispalio u tlo. Uhićen je uz uporabu tjelesne snage i sredstava za vezivanje, te je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene