Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Alkoholizirani 33-godišnjak, kojem su izmjerena 3,34 promila alkohola u krvi, jučer je na Miroševečkoj cesti u Zagrebu dobro namučio dva policajca.


Policiju su na intervenciju pozvali članovi obitelji jer je pijani muškarac razbio vrata u kući, ukućanima prijetio nožem i agresivno se ponašao. Nakon ukućana na red su došli policajci. Tijekom intervencije osumnjičeni se s nožem najprije zaključao u sobu, stoji u priopćenju PU zagrebačke. Policija mu je rekla da otvori vrata, što on nije učinio. Muškarac je htio pobjeći pa je skočio kroz prozor, i nije htio stati. Policijski službenik je u svrhu sprječavanja bijega iz službenog pištolja ispalio jedna hitac u zrak.

Vezani članci PR Bolje od brusilice: Kako u tri poteza oštrice noža postaju poput britve Slika nije dostupna Split: Pijan nožem grebao po automobilima

Muškarac se ni onda nije zaustavio, ali su ga policajci sustigli u dvorištu u Miroševečkoj cesti. Tu je osumnjičeni, uz prijetnju nožem, spriječio službenike u obavljanju službene dužnosti. Nož je odbacio tek nakon što je policijski službenik morao iz službenog pištolja ispaliti još jedan hitac upozorenja, ali ovaj put ga je ispalio u tlo. Uhićen je uz uporabu tjelesne snage i sredstava za vezivanje, te je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.