Obavijesti Video Pretražite Navigacija

S 2,19 promila usmrtio jednog pješaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani vozač, s izmjerenih 2,19 promila alkohola u krvi, sinoć je u mjestu Šenkovec automobilom naletio na dvojicu pješaka koji su hodali uz cestu, pri čemu je jednoga usmrtio, a drugoga teško ozlijedio, priopćila je danas međimurska policija.

Sinoć oko 22 sata 25-godišnjak iz Mačkovca automobilom se zanio u lijevom zavoju te prešao na suprotnu stranu ceste, pri čemu je udario u 39-godišnjaka i 49-godišnjaka iz Šenkovca koji su hodali uz cestu te je nastavio voziti, a naknadno je (sat i dvadeset minuta nakon nesreće) sam došao u prostorije PU međimurske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pobjegao s mjesta nesreće Pronađen bjegunac koji je usmrtio mladića na pješačkom prijelazu Slika nije dostupna Drugi maloljetnik teško ozlijeđen Policija maloljetnika pustila samog pa ga usmrtio pijani vozač

Od zadobivenih ozljeda 39-godišnji pješak je preminuo na mjestu događaja, a njegovo je tijelo prevezeno na patološki odjel čakovečke bolnice, gdje će se danas obaviti sudska obdukcija.

Vozilom hitne pomoći 49-godišnjak je prevezen u čakovečku bolnicu gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju, a alkotestiranjem mu je izmjereno 1,87 promila alkohola u krvi.

Čakovečko Županijsko državno odvjetništvo će protiv vozača podnijeti kaznenu prijavu, a zbog bojazni da će nastaviti voziti policija ga je uhitila te će po završenoj prekršajnoj obradi biti priveden prekršajnom sucu, stoji u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene