Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U RIJECI

Državljanin Srbije vozio zabranjenim smjerom, bježao od policije, izazvao nesreću..., a kad su ga zaustavili, pronašli su i speed

Policijsko vozilo (Foto/Arhiva: Igor Kralj/PIXSELL)
Policijsko vozilo (Foto/Arhiva: Igor Kralj/PIXSELL)
Primorsko-goranska policija privela je 33-godišnjeg državljanina Srbije koji je u Rijeci bježao od policije i kod kojeg je pronađeno 1,4 grama droge speed, a odbio je i provjeru alkoholiziranosti.

Policija je izvijestila kako je u nedjelju oko 7 i 50 u Zadarskoj ulici u Rijeci uočila osobno vozilo BMW, riječkih registracijskih oznaka koje se kretalo zabranjenim smjerom jednosmjerne ulice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Vozač se oglušio o zvučne i svjetlosne znakove policije za zaustavljanje te nastavio vožnju zabranjenim smjerom prema Adamićevoj ulici.

Dolaskom do raskrižja Jadranskog trga, Splitske i Adamićeve ulice prilikom polukružnog okretanja udario je u željezni stupić, izišao i vozila te pokušao pobjeći, ali je ubrzo uhvaćen i priveden u službene prostorije policije.

Utvrđeno je kako je riječ o 33-godišnjem državljaninu Srbije, kod kojeg je pronađen 1,4 grama droge speed, a odbio je i provjeru alkoholiziranosti.

Zbog nepostupanja po znakovima i naredbama policijskih službenika, vožnje u zabranjenom smjeru, nepropisnog skretanja i odbijanja testiranja na alkohol i droge protiv 33-godišnjaka se podnosi optužni prijedlog temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama, priopćila je policija.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene