Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rijeka: Teško ozlijeđen u pucnjavi nakon tučnjave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava primorsko-goranska u današnjem je priopćenju za javnost izvijestila da su se jučer navečer potukla dvojica muškaraca ispred ugostiteljskog objekta "Zoran" u Rijeci nakon čega je jedan od njih ranio drugoga hicima iz pištolja, što je okarakterizirano kao pokušaj ubojstva.

Verbalni sukob i tučnjava između 32-godišnjeg M.B. i 60-godišnjeg A.L. dogodili su se oko 22 sata, prvo u lokalu, a potom i ispred njega, gdje je M.B. u smjeru A.L. ispalio četiri hica pogodivši ga jednom u natkoljenicu.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Teško ozlijeđeni 60-godišnjak prevezen je u riječki KBC, gdje je utvrđeno da mu je, osim natkoljenice, ozlijeđena i glava u tučnjavi koja je prethodila pucnjavi.

M.B. je samo lakše ozlijeđen i priveden je na kriminalističku obradu u policiju.

Utvrđeno je da je neposredno prije tučnjave i pucnjave na području Viškova izazvao prometnu nesreću u kojoj je lakše ozlijeđen 16-godišnjak.

Mjesto je napustio, a da nije pružio pomoć ozlijeđenomu. Vozio je bez položenog vozačkog ispita.

Policija nastavlja s utvrđivanjem okolnosti ovih kažnjivih djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene