Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U ulici Riva ispred disko bara Kameleon u Rijeci, noćas oko 3.30 došlo je do pucnjave u kojoj je ranjena jedna osoba, dok je počinitelj ubojstva u pokušaju pobjegao.


Prema neslužbenim informacijama, nakon svađe došlo je do oružanog obračuna, vjerojatno pištoljima, između 38-godišnjaka i 32-godišnjaka, pri čemu je mlađi muškarac zadobio tjelesne ozljede. Neslužbeno se doznaje da je, u trenucima dok su oba muškarca jedan prema drugome ispalili nekoliko hitaca, jedan metak 32-godišnjaka pogodio u glavu i prozročio prostrijelnu ranu u predjelu oka. Muškarac je prevezen u bolnicu gdje su mu liječnici sanirali ozljedu te nije u životnoj opasnosti. Za počiniteljem se traga.

Vezani članci Fail Ljubavna svađa s bizarnim raspletom: Ona glavom kroz izlog, a on mrtav-hladan Pucnjava u Rio de Janeiru 01 Pucnjava u Rio de Janeiru: Najmanje 25 ubijenih, među njima i policajac

Policija je na mjestu događaja pronašla tragove pucanja, a pronađen je i pištolj za koji je utvrđeno da ga je jedan od sudionika incidenta ilegalno posjedovao.U pucnjavi je oštećeno jedno parkirano vozilo. Policija je, u suradnji s Državnim odvjetništvom, kvalificirala noćašnji događaj kao kazneno djelo ubojstva u pokušaju, a nakon pronalaska počinitelja, provest će se kriminalistička obrada, naveli su iz policije.