Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden u Istražni centar

Rijeka: Nizozemac platio cestarinu krivotvorenom novčanicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječka policija privela je danas u Istražni centar Županijskog suda nizozemskog državljanina koji je jučer cestarinu platio krivotvorenom novčanicom od 50 eura i nakon toga pokušao napustiti Hrvatsku.

Policijski službenici u suradnji s graničnom policijom provode kriminalističko istraživanje kojim su do sada utvrdili da je 44-godišnji državljanin Nizozemske jučer oko 15 sati na Kikovici, na naplatnim kućicama autoceste A6, platio cestarinu krivotvorenom novčanicom od 50 eura.

Ubrzo je zaustavljen na izlazu iz Republike Hrvatske na graničnom prijelazu Rupa, a policija je kod 44-godišnjaka pronašla još tri krivotvorene novčanice, priopćila je danas primorsko-goranska Policijska uprava.

Zbog dva kaznena djela krivotvorenja novca počinitelj je uz kaznenu prijavu tijekom današnjeg dana priveden u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci. Kriminalističko istraživanje još traje, kaže se u priopćenju. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi Ilustracija Budite oprezni Provjerite svoje novčanike: Policija upozorila na krivotvorene novčanice, poznato u kojem iznosu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene