Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Više godina

Riječanin supugu zlostavljao pred djetetom: Glavom joj udarao o pločice, prijetio klanjem i gurao poplun u usta

Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock)
Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Foto: Guliver/Thinkstock
34-godišnjem Riječaninu, osumnjičenom za pet kaznenih djela, među kojima je i nasilje u obitelji, određen je istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

U riječkom zatvoru tijekom vikenda je završio 34-godišnji Riječanin koji je osumnjičen za pet kaznenih djela. Kako piše Novi list, tereti ga se za nasilje u obitelji, prijetnju, tjelesnu ozljedu, oštećenje tuđe stvari i povredu djetetovih prava.

Pročitajte i ovo Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to" Zatvor užas na jugu hrvatske Više puta silovao i zlostavljao dijete: 35-godišnjak dobio 20 godina zatvora

Riječanina se sumnjiči da je izvanbračnu suprugu intenzivno maltretirao posljednje dvije i pol godine. Prijetio je da će ubiti ne samo nju nego i njezina oca, odnosno da će ih sve zaklati, glavom joj je udarao o podne pločice, onemogućavao druženja s prijateljima i provjeravao mobitel. 34-godišnjaka se tereti da je nesretnu ženu šamarao i gurao joj poplun u usta.

Iako su ozljede koje je zadobila lakše, prema sumnjama iz dosadašnje istrage mnogo veći bio je izazvani strah. Izvanbračnu suprugu Riječanin je znao maltretirati i pred njihovim malim djetetom koje ga je i samo molilo da ju ne tuče, a zadnju večer maltretiranja uzeo joj je mobitel i bacio ga u zid.

Nakon zadnjeg ispada u četvrtak i prijave policiji, osumnjičeni je uhićen i podvrgnut kriminalističkom istraživanju. Na ispitivanju u riječkom Općinskom držvnom odvjetništvu uglavnom je poricao inkriminacije i tvrdio da ga izvanbračna supruga lažno prijavljuje.

Priznao je da je u četvrtak došlo do svađe i da je moguće da je ženu u odgurivanju udario, a za to vrijeme bio je u alkoholiziranom stanju.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Rijeci odredila mu je istražni zatvor zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao utjecati na svjedoka i ponoviti kazneno djelo.

Muškarac je već osuđivan, između ostalog i zbog prijetnji, a procesuiran je i zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, piše Novi list. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene