Sinoć nešto iza ponoći splitskim naseljem Gospinica odjeknula je snažna eksplozija u kojoj su oštećena tri automobila. Jedan od njih je, neslužbeno doznajemo, u vlasništvu odvjetnika Vinka Ljubičića.


Oko 40 minuta iza ponoći u splitskom naselju Gospinica došlo je do oštećenja triju vozila marke Nissan, Mercedes i VW Polo, doznaje se iz splitske policije. Je li do oštećenja došlo zbog eksplozije ili zbog nečeg drugog utvrditi će policija. Na sreću, ozlijeđenih nema.

Vezani članci Tijekom noći na parkiralištu u Ljubićevoj ulici oštećeno više automobila - 5 Mladić šakom razbio stakla na 21 automobilu, šokirani otac došao u policiju, nije vjerovao da je to učinio njegov sin Tijekom noći na parkiralištu u Ljubićevoj ulici oštećeno više automobila - 10 Policija uhitila mladića (20) koji je u Splitu razbio stakla na čak sedam automobila

Neslužbeno doznajemo da je oštećeni Mercedes u vlasništvu odvjetnika Vinka Ljubičića. Iz PU Splitsko-dalmatinske kažu da će o daljnjim informacijama javnost obavijestiti po završetku očevida. Slučaj je preuzelo Državno odvjetništvo u Splitu.