Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen istražni zatvor

Novi detalji razbijanja lanca prostitucije: Muškarac okrivljen za podvođenje žena iz regije "zaradio" najmanje 60.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razbijen je lanac prostitucije u Zagrebu. U državnom odvjetništvu ispitani su 51-godišnjak i 30-godišnjakinja zbog podvođenja žena iz regije. Protiv 51-godišnjaka je određen istražni zatvor.

51-godišnjak i 30-godišnjakinja su od 16. siječnja do 29. rujna ove godine u Zagrebu podvodili žene. 51-godišnjak je pod lažnim imenima objavljivao oglase u kojima je nudio pružanje spolnih usluga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvijestio DORH 63-godišnjak zvao policiju i prijetio hrvatskim političarima: Smješten je na psihijatriju Slika nije dostupna Mučenje i ubijanje životinje Strava u Zagrebu: Skotnu ženku psa zavezao za stablo u šumi i ostavio da se okoti bez hrane i vode, DORH se žalio na preblagu sudsku kaznu

Na više adresa u Zagrebu unajmljivao je stanove i apartmane u kojima su se žene prostituirale s većim brojem osoba za novac. Unaprijed dogovoreni dio davale bi 51-godišnjaku.

30-godišnjakinja se javljala na telefon te sa zainteresiranim osobama dogovarala vrijeme, mjesto, uvjete i cijenu pružanja spolnih usluga.

Oboje su mamili, vrbovali i poticali na prostituciju petero žena starosti između 29 i 42 godine iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine.

51-godišnjak je podvođenjem ostvario dobit u neutvrđenom iznosu, ali svakako većem od 60.000 kuna, a 30-godišnjakinja u iznosu od najmanje dvije tisuće kuna.

Sudac istrage odredio je istražni zatvorprotiv 51-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, a 30-godišnjakinja je puštena da se brani sa slobode.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene