Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Damira ubili najbolji prijatelj i njegov otac?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dino Dragičević, vršnjak i najbolji prijatelj ubijenog Damira Šuće, još je od srijede u policijskoj postaji u Supetru. Iako još nije formalno osumnjičen za ubojstvo, neke indicije policiju, ali i obitelj upućuju na njega kao osobu koja se dovodi u vezu sa smrću mladog Vukovarca.

Prema neslužbenim informacijama, otac najboljeg prijatelja, Luka Dragičević, prvak bivše države u tae-kwon-dou, pomogao je sinu prebaciti tijelo ubijenoga prijatelja preko zidića u šipražje, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Djevojčica kod psihologa Tijekom saslušanja Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14)

Nakon što je Damir zadnji put viđen u 1.30 sati u središtu Nerežišća te nakon što je nestao, na njegovu je mobitelu zabilježeno 50-ak poziva, roditelja, rodbine i prijatelja. 

No, Dino, premda mu je bio prijatelj i s njim je počinio mladalačku nepodopštinu ukravši ronilačku opremu češkoga državljanina, jedini ga nije nazvao. 

- Ni on ni njegova obitelj nisu izrazili roditeljima sućut. Bili su jako dobri, on je čak s Damirom bio kod mene u Vukovaru. No, treba pustiti policiju da odradi svoj posao i prikupi dokaze.

To je jedino što sada možemo reći i nadamo se da će krivac biti brzo priveden. Jer, Damir je imao više od 100 kilograma i ubojica ga nije sam mogao prebaciti preko zidića. Morao je imati pomagača - rekla nam je danas ujutro teta ubijenog mladića.

>> Uhićen ubojica Damira Šuće?

Policija je kod Dina Dragičevića našla i neko oružje, ali ne i pištolj kojim je počinjen zločin. Kraj mjesta gdje je na predjelu Nadvode-Dunaj iza zidića u šikarju u utorak otkriveno tijelo ubijenog Damira Šuće policija je našla dvije prazne konzerve piva.

Prema dosad ustanovljenom, Damir Šuća likvidiran je jednim hicem u glavu iz pištolja kalibra 6,35 milimetara. Nije očekivao da će biti ubijen, a je li ubojstvo planirano ili je nešto pošlo po zlu tek treba rasvijetliti policijska istraga. 

Ubojstvo mladog Vukovarca, kojeg su svi opisali kao uzorna mladića koji je imao samo jednu mladalačku nepodopštinu, i dalje je jedna od glavnih tema svih razgovora u svim bračkim kafićima.

Jedna od takvih priča čak je ubojstvo Damira Šuće povezivala s ovotjednim uhićenjem osmočlane skupine dilera na splitskim Brdima, ali čini se da je to samo ulična verzija. No, nedvojbeno je da postoje i svjedoci likvidacije Damira Šuće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene