Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okršaj na plaži

Pula: Zbog pokušaja ubojstva priveden 22-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražnome sucu Županijskoga suda u Puli je priveden 22-godišnjak iz Poreča kojega policija tereti za pokušaj ubojstva 20-godišnjakinje iz Poreča.

Istarska Policijska uprava izvijestila je da su građani dojavili o pucnjavi jučer ujutro na području Monsene u Rovinju. Utvrđeno je da je 22-godišnjak upravljao škodom felicijom pulskih oznaka, a u automobilu su bili i 24-godišnjak iz Nove Vasi te 20-godišnjakinja iz Poreča. Tijekom vožnje 22-godišnjak se posvađao s djevojkom i nekoliko ju je puta udario te joj je zaprijetio da će je ubiti i pritom joj pokazao pištolj marke Crvena zastava.

Nakon toga parkirao je automobil kod Monsene i izišao iz njega te ispalio metak u zrak, a zatim su sve troje krenuli na plažu, gdje se svađa nastavila. Ondje je ispalio nekoliko hitaca, najprije u more, a zatim prema djevojci, koju, srećom, nije pogodio. U tom mu je trenutku 24-godišnjak uzeo pištolj i sakrio ga, izvijestila je istarska Policijska uprava.

Policija je nakon dojave na mjestu pucnjave pronašla pištolj iz kojega je 22-godišnjak pucao, a u automobilu i stanu kojim se koristi u Poreču pronašla je nekoliko komada streljiva. Djevojka je tijekom sukoba s 22-godišnjakom lakše ozlijeđena.(Hina)

 

Pročitajte i ovo Ilustracija Na području Splita Narko-banda pokušala ubiti šefa suparničke bande, pucali usred dana na prometnoj cesti Ilustracija Sve se istražuje Policajci pronašli muškarca bez penisa: Ležao je u nesvijesti

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene