Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pojačavao' petardu silikonom

Pula: U eksploziji petarde teško ozlijeđen 19-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od eksplozije improvizirane petarde sinoć oko 22,50 sati teško je ozlijeđen 19-godišnji Puljanin.

Zbog teških ozljeda šake i opeklina po licu prevezen u riječki Klinički bolnički centar, no nije u životnoj opasnosti. Po riječima glasnogovornika PU-a Valtera Opašića eksplozija se dogodila u prizemnom apartmanu obiteljske kuće u Ulici Valdefora na Stoji u Puli, kad je 19-godišnjak zajedno s prijateljem izrađivao pojačanu petardu sa silikonom.

Pročitajte i ovo Kazna za parkiranje Pula 15 eura Bizaran slučaj u Puli: Županijski tužitelj pod istragom zbog kazne za parkiranje Slika nije dostupna Operiran u splitskom KBC-u Trilj: Muškarac teško ozljeđen u eksploziji petarde

Naime, njih dvojica su od ostataka petarda, koje su im najvjerojatnije ostale od proslave Nove godine, pokušali izraditi jaču petardu. U jednom trenutku, iz još neutvrđenih razloga, a najvjerojatnije zbog nespretna rukovanja, petarda je eksplodirala.

Prijatelj unesrećenog nije ozlijeđen, a od jake detonacije popucala su stakla na prozorima i ulaznim vratima apartmana. Policija istražuje o kojem je eksplozivnom sredstvu riječ te utvrđuje okolnosti događaja. (Hina) 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene