Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

Pula: Jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba smrtno stradala dok su dvije ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja su u nedjelju ujutro dogodila na cesti Banjole - Premantura, izvijestila je istarska policija.

Prema dosad prikupljenim podacima, nesreća se dogodila u 6.15 sati na predjelu mjesta Šćuza kada je vozač osobnog automobila "Fiat Punto" pulskih registracija najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine izletio s kolnika na suprotnu stranu te udario u stablo.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..."

Na mjestu događaja smrtno je stradala 23.-godišnja suvozačica, dvije su osobe ozlijeđene i prevezene u pulsku Opću bolnicu dok je jedna osoba prošla bez ozljeda.

Očevid su obavili djelatnici prometne policije, a na mjesto nesreće izašli su i vatrogasci, a cesta je zbog očevida bila zatvorena za promet od 6.15 do 8.30 sati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene