Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U noći

Pucnjava u Dugoj Resi, uhićene dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pucnjavi, srećom, nema ozlijeđenih.

Dvije osobe završile su u pritvoru nakon pucnjave u Dugoj Resi.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija uzima dokumente iz tvrtke Drava International - 2 Pokrenuta istraga Nova akcija EPPO-a: Troje uhićeno zbog prijevara s poticajima i krivotvorenja

'Policija je zaprimila dojavu u ranim jutarnjim satima da se u ovom dugoreškom kvartu puca iz vatrenog oružja', rekla je o pucnjavi na Trgu hrvatskih mučenika glasnogovornica PU karlovačke Senka Staroveški.

U pucnjavi koja se dogodila tijekom noći, a kojoj je navodno kumovao alkohol, srećom nitko nije ozlijeđen, javlja KA Portal. U tijeku je kriminalističko istraživanje zbog čega policija nije u mogućnosti davati više informacija o incidentu.

Namjestu događaja u jednom je trenutku bilo i vozilo vojne policije, pa se pojavila sumnja da je jedan od sudionika okršaja vojna osoba. Međutim, kako je doznala ekipa KA Portala 'vojni policajci koji su bili na mjestu događaja ipak tamo nisu došli po službenoj dužnosti, već su se slučajno zatekli i raspitivali se iz – znatiželje'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene