Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bježao pred zakonom

Pogledajte grafički prikaz mjesta zločina na Laništu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do obračuna na Laništu je došlo nakon što je policija došla uhititi pljačkaša banke na Jarunu.

Policija je prema neslužbenim informacijama tragala za počiniteljem pljačke banke na Jarunu koja se dogdila popodne. Pljačkaš je uspio pobjeći i sakriti se u stan na zagrebačkom Laništu nakon čega je iz stana pokušao pobjeći, a prema neslužbenim i još uvijek nepotvrđenim informacijama sinoć oko 22 sata zapucao je na policiju te pobjegao s mjesta događaja u smjeru juga, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Prema neslužbenim informacijama, muškarac je uhićen nedaleko od Zagreba, ali se prilikom uhićenja ozlijedio. Kako neslužbeno doznaje Večernji list, muškarac si je tijekom uhićenja pucao u glavu. Bio je teško ozlijeđen te je prevezen u bolnicu, a danas nam je potvrđeno u policiji da je muškarac preminuo sinoć oko 00:20 sati u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica.

Stanari u šoku

'Nešto prije 22 sata čula sam u dva navrata nekoliko pucnjeva! U šoku sam izašla na prozor da vidim što se događa. Na cesti sam ugledala crni kombi i dva maskirana muškarca kako ulaze u njega. Krenuli su u rikverc i izašli iz ulice', prepričava nam čitateljica koja je željela ostati anonimna. Kaže da je potom na mjesto nesreće stigla policija.

U zagrebačkoj policiji nisu nam mogli dati nikakve informacije. Samo su rekli da su ekipe na terenu.

Sat vremena prije u kvartu opljačkana kladionica

Samo sat vremena prije i nekoliko stotina metara dalje, maskirani počinitelj je uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkao poslovnicu sportske kladionice Favorit na Laništu te ukrao zasad neutvrđenu svotu novca.

U vrijeme pljačke u kladionici je bila 27-godišnja zaposlenica, a pljačkaš je pobjegao u zasad nepoznatom pravcu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene