Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S 0,8 promila

Pucao na WC-a u kojem je bila zaključana konobarica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog nasilja u obitelji i nedopuštena držanja oružja jučer je u Rijeci pritvoren 41-godišnjak, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava.

Utvrđena je osnovana sumnja da se u petak navečer na Lošinju nasilno ponašao prema supruzi u nazočnosti maloljetne kćeri. Prijetio je supruzi pištoljem, opalio dva hitca u zrak, udario je u lice i udaljio se. Zbog ozljede ženi je pružena liječnička pomoć.

Policija je nasilnika pronašla sljedeći dan ujutro u vidljivo pijanu stanju. Kod njega je pronađen pištolj marke 'crvena zastava' s više komada streljiva i nož. Oduzeto oružje je držao protuzakonito.

Druga pucnjava iz pištolja dogodila se sinoć u Rijeci, u kafiću u sklopu novog centra 'Zamet'. Policija je utvrdila da je 64-godišnjak iz Marinića oko 23 sata pucao iz pištolja, koji nezakonito posjeduje, u kafiću prema vratima zahoda u koji se zaključala 26-godišnja konobarica. U pucnjavi nije ozlijeđena.

Kad je priveden, u krvi mu je izmjereno 0,8 promila alkohola. Osim zabrane da posjećuje taj kafić i približava se konobarici sljedećih sedam dana bit će i kazneno prijavljen zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. (Hina)

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene