Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u mirnoj zgradi

Provalio u stan samohrane majke i pokušao je usmrtiti nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Da ubrzo nisu policajci uletjeli u stan, maknuli ga i svladali danas ne bih bila živa', ispričala je šokirana samohrana majka K. Fahrenvald, zahvaljujući Bogu što njezina sina nije dirao.

Preksinoć oko 17,30 sati na trećem katu zgrade u Ulici 77. Samostalnog bataljuna ZNG-a u Grubišnom Polju, odvijala se filmska drama u kojoj je hrvatski državljanin (35) nožem pokušao ubiti Kristinu Fahrenvald (37).

Pročitajte i ovo Ilustracija Gabela Polje Smetala mu buka pa je čekićem napao dvojicu mladića: 19-godišnjaka je izudarao po glavi, teško je ozlijeđen Damir Kosmač Ubojica na slobodi Pred djecom nasmrt zatukao ženu i tijelo bacio u Savu, a onda je počinio novi užasni zločin - batom za meso premlatio ljubavnika

Pretrpjela je porezotine po vratu i rukama, te je zadržana na liječenju u virovitičkoj Općoj bolnici. Ispričala nam je da je toga podneva primijetila da joj je netko izgrebao parkirani automobil, pa je obavijestila policiju.

"Kasnije je sin pogledao kroz prozor i vidio toga čovjeka koji živi u našoj zgradi da nam nožem buši gume na automobilu. Odmah je sin pozvao policiju i zaključali smo vrata. No, dotrčao je, provalio vrata te nasrnuo na mene", ispričala nam je K. Fahrenvald.

Vikala je sinu neka bježi, te se stolcem branila od nasilnika, ali je ipak zadobila porezotine. "Da ubrzo nisu policajci uletjeli u stan, maknuli ga i svladali danas ne bih bila živa", ispričala je šokirana samohrana majka, dodajući da na sreću sinu nije ništa.

Nije joj jasno zašto ju je taj čovjek napao, no dodaje da je i prije imao problema sa zakonom. Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru potvrdilo je da je riječ o pokušaju ubojstva, te da je počinitelj jučer doveden u odvjetništvo na ispitivanje i daljnju krim obradu, nakon koje će biti poznato hoće li biti zadržan u pritvoru. Šokirani susjedi inače mirne zgrade nisu imali komentara. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene