U teškoj prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Zagrebu život su izgubile četiri osobe.


U Zagrebu na križanju Branimirove i Mandlove ulice sinoć u 21.55 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula na mjesto događaja, a tri su od zadobivenih ozljeda preminule u bolnici, priopćeno je iz OKC-a PU zagrebačke.

Vezani članci Pomaknuo se stup nadvožnjaka na Slavonskoj aveniji Zagrepčani u panici zbog pomaknutog stupa koji drži petlju, doznali smo o čemu se radi: "Nije riječ o oštećenju..." Prometna nesreća u Savskoj Prometna nesreća u Zagrebu: Auto na tramvajskoj pruzi naletio na djevojčicu

Do nesreće je došlo kada je vozač osobnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka, vozeći Branimirovom ulicom krenuo obilaziti osobni automobil ispred sebe. Zbog neprilagođene brzine naletio je na rubni kamen te se zabio u rasvjetni stup. Na mjestu nesreće poginula je jedan osoba, a tijekom noći dvije ženske osobe podlegle su ozljedama u KB-u Dubrava, a muška osoba stradala u sudaru preminula je u KBC-u Zagreb. Promet Branimirovom ulicom bio je zatvoren od 22.10 do 02.22 sata, a na mjesto nesreće izašao je i sudac istrage.