Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završen očevid

Objavljeni detalji prometne nesreće kod Tušilovića: Poginuo motociklist, otkriveno kako je došlo do sudara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obavljen je policijski očevid i utvrđen uzrok teške prometne nesreće koja se dogodila u četvrtak kod Tušilovića, javlja policija.

U četvrtak u 16:50 na državnoj cesti DC1 u Tušiloviću dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila i motocikl.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Automobilom riječkih registarskih oznaka upravljao je 62-godišnjak. Na izlasku iz oštrog zavoja 62-godišnjak je dijelom vozila prešao u suprotnu prometnu traku, gdje je udario u dio automobila zagrebačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 20-godišnjak. Nakon toga je naletio i na motocikl zagrebačkih registarskih oznaka kojim je iza tog vozila upravljao 53-godišnjak.

U prometnoj nesreći vozač motocikla je poginuo, a 62-godišnji vozač i 55-godišnji putnik iz njegova vozila lakše su ozlijeđeni.

"Očevidom je na mjestu događaja rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice. Protiv 62-godišnjaka će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava", priopćila je PU karlovačka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene