Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar školskog autobusa i teretnog vozila

Pleternica: Liječničku pomoć zatražilo 12 djece, vozača izvlačili vatrogasci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod Pleternice je oko 13 sati došlo do sudara školskog autobusa i teretnog vozila.

Između Pleternice i Kutjeva, u selu Gradac sudarili su se školski autobus požeških registracijskih oznaka i kamion bosanskohercegovačkih registracija, potvrdila je za Dnevnik.hr Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Turskoj UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Objavljena snimka stravične nesreće: Lančani sudar dvaju autobusa i kamiona, ima poginulih Nesreća u Italiji Užas u susjedstvu Sudarili se vozilo hitne pomoći i autobus u kojemu su bila djeca: Ima poginulih

>> Bjelovar: 'Svi su letjeli po busu, razbili smo stakla da drugi mogu izaći'

U ovoj prometnoj nesreći ozlijeđeno je više djece i vozač autobusa. Svi ozlijeđeni su prevezeni u požešku bolnicu. Liječničku pomoć je potražilo 12 djece. Vozač je teže ozlijeđen i njega su iz autobusa morali izvući vatrogasci. Ima teže ozlijede ekstremiteta, operiran je u bolnici, ali nije u životnoj opasnosti, potvrdio nam je voditelj kirurške službe požeške bolnice dr. Ljubo Begić.

Liječničku je pomoć zatražilo 12 djece, od kojih jedan učenik ima teže tjelesne ozljede. On je zadobio ozljede glave, a ostala se djeca nakon liječničkog pregleda većinom puštaju kući, rekao je dr. Begić.

Kako doznajemo, u autobusu je bilo 18 djece koja su iz okolnih sela putovala u Pleternicu na popodnevnu nastavu.

Svjedoci kažu kako je po svemu sudeći autobus prešao u suprotni prometni trak te je tako došlo do sudara. Stanovnici mjesta u kojem se dogodila nesreća odmah su priskočili u pomoć te su ispričali kakvo su stanje zatekli kad su uspjeli provaliti vrata vozila i ući unutra. Ispričali su da su djeca ležala po podu, bilo je dosta krvi i jedna je djevojčica bila u nesvijesti. Ostala djeca bila su u šoku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene