Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Više od godinu dana nakon brutalnog napada u kojem je teško stradala i završila u komi 64-godišnja žena pomogla je zagrebačkoj policiji da otkrije napadača kojega je, kako se pretpostavlja, angažirao njezin bivši šef jer je, odlazeći iz tvrtke, sa sobom ponijela i neke poslovne dokumente.


Napadač je ženu 11. listopada prošle godine u večernjim satima sačekao u veži zgrade u Sigetu u kojoj živi. Kada je krenula prema dizalu napadač ju je nekoliko puta udario metalnim predmetom, najvjerojatnije "pajserom" po glavi i strgnuo joj torbicu obješenu oko vrata.

Vezani članci Cijepljenje protiv koronavirusa, ilustracija Nevjerojatan slučaj: Nije imao pojma da vlada pandemija iako je dva puta bio zaražen koronom - "Kao da je sve prespavao" Slika nije dostupna Nakon dva tjedna - probudio se iz kome!

Žena je pala je na pod, no napadač ju je nastavio udarati po glavi i tijelu. Žrtva je pala u nesvijest, a nasilnik je pobjegao s 11 tisuća kuna plijena.

S frakturom lubanje, kostiju lica, potkoljenica i lijeve nadlaktice žena je prevezena u KBC Zagreb. Nekoliko mjeseci žena je bila u komi, a kada je došla k svijesti policiji je opisala napadača i ispričala što se dogodilo.

Zahvaljujući tim informacijama uhićen je i istražnom sucu priveden 26-godišnji osumnjičenik.

Policija sumnja da je napadača angažirao bivši šef 64-godišnjakinje jer je otišla iz tvrtke i sa sobom odnijela neku poslovnu dokumentaciju. I sam napadač bivši je djelatnik te tvrtke.

Policija nije željela otkriti o kojoj tvrtki je riječ, kao ni identitet
napadača i žrtve koja se još uvijek oporavlja od ozljeda.