Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Probudila se iz kome i pomogla u hvatanju napadača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od godinu dana nakon brutalnog napada u kojem je teško stradala i završila u komi 64-godišnja žena pomogla je zagrebačkoj policiji da otkrije napadača kojega je, kako se pretpostavlja, angažirao njezin bivši šef jer je, odlazeći iz tvrtke, sa sobom ponijela i neke poslovne dokumente.

Napadač je ženu 11. listopada prošle godine u večernjim satima sačekao u veži zgrade u Sigetu u kojoj živi. Kada je krenula prema dizalu napadač ju je nekoliko puta udario metalnim predmetom, najvjerojatnije "pajserom" po glavi i strgnuo joj torbicu obješenu oko vrata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ipak sretan završetak Nemojte to raditi: Muškarac završio u komi zbog nevjerojatnog razloga, liječnici mu dali 4 posto šansi za preživljavanje Aleksej Navaljni (Foto: Dnevnik.hr) objavila berlinska bolnica Otrovani Navaljni probudio se iz kome: "Skidamo ga s respiratora, odgovara na verbalne podražaje"

Žena je pala je na pod, no napadač ju je nastavio udarati po glavi i tijelu. Žrtva je pala u nesvijest, a nasilnik je pobjegao s 11 tisuća kuna plijena.

S frakturom lubanje, kostiju lica, potkoljenica i lijeve nadlaktice žena je prevezena u KBC Zagreb. Nekoliko mjeseci žena je bila u komi, a kada je došla k svijesti policiji je opisala napadača i ispričala što se dogodilo.

Zahvaljujući tim informacijama uhićen je i istražnom sucu priveden 26-godišnji osumnjičenik.

Policija sumnja da je napadača angažirao bivši šef 64-godišnjakinje jer je otišla iz tvrtke i sa sobom odnijela neku poslovnu dokumentaciju. I sam napadač bivši je djelatnik te tvrtke.

Policija nije željela otkriti o kojoj tvrtki je riječ, kao ni identitet
napadača i žrtve koja se još uvijek oporavlja od ozljeda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene