Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Istražni centar Županijskog suda u Rijeci danas je priveden 29-godišnji Riječanin osumnjičen da je počinio više kažnjivih djela na štetu djece te mu je određeno 48-satno zadržavanje u pritvoru, izvijestio je glasnogovornik Županijskog suda u Rijeci Zoran Sršen.


Primorsko-goranska Policijska uprava priopćila je da je utvrđeno kako je 29-godišnjak 2008. i 2009. na riječkom području počinio kažnjivo djelo bluda pred dvoje malodobne djece na njihovu štetu te kažnjivo djelo dječje pornografije na računalnom sustavu ili mreži.

Vezani članci Nova pucnjava u trgovačkom centru na Floridi U novoj pucnjavi u trgovačkom centru na Floridi ubijena odrasla osoba i dijete U parkiranom automobilu pronađeno tijelo djeteta - 2 Detalji strašne tragedije u Kninu: Dječačić je pronađen u besvjesnom stanju, ali nisu ga uspjeli spasiti. Gradonačelnik: "Svi smo šokirani..."

Osim toga osumnjičen je i za nasilničko ponašanje u obitelji te zapuštanje i zlostavljanje djeteta. Osumnjičenika su kriminalistički obradili policajci Odsjeka maloljetničke delinkvencije PU-a u suradnji s 2. policijskom postajom u Rijeci.