Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Istražni centar Županijskog suda u Rijeci danas je priveden 29-godišnji Riječanin osumnjičen da je počinio više kažnjivih djela na štetu djece te mu je određeno 48-satno zadržavanje u pritvoru, izvijestio je glasnogovornik Županijskog suda u Rijeci Zoran Sršen.


Primorsko-goranska Policijska uprava priopćila je da je utvrđeno kako je 29-godišnjak 2008. i 2009. na riječkom području počinio kažnjivo djelo bluda pred dvoje malodobne djece na njihovu štetu te kažnjivo djelo dječje pornografije na računalnom sustavu ili mreži.

Vezani članci Sudar u Splitu Strašna prometna nesreća u Splitu: Sudarila se dva automobila, a teško stradali pješaci. Među njima i dijete Vrhovni sud 11 godina zatvora za ubojstvo: Majci troje djece Vrhovni sud potvrdio kaznu jer je ugušila novorođenu bebu

Osim toga osumnjičen je i za nasilničko ponašanje u obitelji te zapuštanje i zlostavljanje djeteta. Osumnjičenika su kriminalistički obradili policajci Odsjeka maloljetničke delinkvencije PU-a u suradnji s 2. policijskom postajom u Rijeci.