Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušali pobjeći u šumu

Pri ilegalnom ulasku u zemlju uhićeno pet Albanaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet osoba, svi državljani Albanije koji su ilegalno ušli u Hrvatsku, uhićeno je jutros, rečeno je u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

U policiji se doznaje kako se sve događalo rano jutros u mjestu Veliki Prolog, nakon što se zasada nepoznati vozač 'peugeota 308', crnogorskih registarskih oznaka nije na policijski znak zaustavio. 'Nastavio je vožnju u pravcu Vrgorca, a naknadno se, na izlazu iz Vrgorca, vozilo naglo zaustavilo i tada je u šumu pobjeglo nekoliko osoba", izjavila je glasnogovornica PU -a Marina Kraljević Gudelj.

Pročitajte i ovo Požar u Čileu Vjetar pogoršava situaciju VIDEO Golemi šumski požari u Čileu gutaju sve pred sobom: Najmanje 19 poginulih, više od 200 nestalih Ilustracija nesretan slučaj Pronađeno tijelo u šumi: Policija otkrila što se dogodilo

Policija je odmah nakon njihova napuštanja vozila tragala za automobilom i osobama koje su iz njega pobjegle u šumu, pa su prvo pronašli jednu osobu, a nakon intezivnog traganja još četiri. Svi su privedeni u PU splitsko-dalmatinsku na prekršajnu obradu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene