Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napadnut 17-godišnji nogometaš

Pretukli i mladog nogometaša: 'Pitali su me jesam li Srbin'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ranim jutarnjim satima jučer je osim nogometaša Medveščaka pretučen i 17-godišnji nogometaš NK Karlovca.

'Otišao sam na prijateljev rođendan, to mi je kolega iz razreda. Bio sam umoran jer smo se vratili iz Splita, a kad sam stigao na proslavu, prvo je pitanje bilo: Jesi ti Srbin?', ispričao je za Radio Mrežnicu pretučeni 17-godišnjak.

Pročitajte i ovo Promocija dokumenta platforme LGBT centra Split - 1 Promocija u Splitu Važan dokument za ljudska prava: ''Važno je da su LGBT osobe dobrodošle'' Ustavni sud Pitanje budućnosti Mreža mladih ide na Ustavni sud zbog HDZ-ova zakona: ''Nećemo mirno gledati kako nam se oduzima glas''

>> Apel javnosti predsjednika Medveščaka - za nasilje nema opravdanja

'Rekao sam da, a oni su mi odgovorili: ja bih na tvom mjestu otišao', ispričao je mladić.

Kad je izašao, kaže da su petorica krenula za njim i bacila ga na pod, te počela tući. Mladi nogometaš je zadobio lakše ozljede glave, rebara i leđa. Kaže da je, po svemu sudeći, motiv upravo taj što je Srbin. Kaže da su mu rekli i da ne smije prilaziti jednoj djevojci koja mu je, inače, prijateljica, jer je jedan od napadača navodno u nju zaljubljen, piše Radio Mrežnica.

Mladi nogometaš je čuo da mu u klubu spremaju disciplinsku kaznu te kaže da mu je žao jer nije imao nikakvu lošu namjeru odlazeći prijatelju na rođendan.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene