Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Taksist najavio tužbu

Pretučeni taksist: Bišćan je vikao da će me ubiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Taksist kojeg je nakon verbalnog sukoba pretukao nogometaš Dinama Igor Bišćan progovorio je o incidentu pred kamerama Nove TV.

Dragutin Zrna, pretučeni zagrebački taksist, kaže kako još ni ne zna sve ozljede, no da mu je sigurno napuknula nosna kost i arkada, a još jučer je vidio dvostruke slike. Incident se, kaže, dogodio kada je u subotu došao na taksi stajalište i tamo pronašao parkiran automobil koji nije taksi vozilo. Tvrdi da je automobil tamo stajao još 20 minuta nakon što je došao, a onda je na semaforu ugledao pauk vozilo kojemu je mahnuo. Vozilo je stiglo i stavilo 'lisice' na kotače automobila kako bi ga dignuo. Tada je, kaže, stigao 'dotični gospodin' i počeo vikati. On mu je, kaže, počeo pokazivati gdje ima mjesta za parkiranje, da ne mora parkirati na mjestu za taksi. Zrna dodaje da je mahao rukama, ali da nije napao Bišćana. Bišćan je, kaže, počeo psovati. 'Rekao je 'kaj k....', da on može raditi što hoće, a ja sam mu rekao da su ga fino naučili. On je i dalje mahao i vikao da će me ubiti', opisuje incident Zrna te kaže kako se onda sukob rasplamsao.

Pročitajte i ovo Uhićen Uroš B. dramatična vožnja "Ubio sam 20 ljudi, vozi, imam bombu!": Ispovijest taksista kojeg je oteo masovni ubojica Ilustracija policijska potjera Drama u Zagrebu: Taksist bježao policiji i autom namjerno udario policajca. Vozio je i putnike

>> Igor Bišćan krivo parkirao pa pretukao taksista

Tada ga je, kaže, dvaput udario glavom i odvukao između automobila te ga, kaže, ponovno podignuo, opet udario glavom, a potom i šakom nekoliko puta. Na pitanje kako komentira izjave iz Dinama da se, koliko oni znaju, Bišćan samo branio, Zrna je pokazao svoje, čini se, neozlijeđene šake i poručio neka pogledaju Bišćanove, za koje kaže kako su sigurno nateknute. Zrna, koji je hospitaliziran u KBC Zagreb, najavio je i tužbu. Inače, oba sudionika tučnjave prijavljena su zbog narušavanja javnog reda i mira i posebno drskog ponašanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene