Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Taksist kojeg je nakon verbalnog sukoba pretukao nogometaš Dinama Igor Bišćan progovorio je o incidentu pred kamerama Nove TV.


Dragutin Zrna, pretučeni zagrebački taksist, kaže kako još ni ne zna sve ozljede, no da mu je sigurno napuknula nosna kost i arkada, a još jučer je vidio dvostruke slike. Incident se, kaže, dogodio kada je u subotu došao na taksi stajalište i tamo pronašao parkiran automobil koji nije taksi vozilo. Tvrdi da je automobil tamo stajao još 20 minuta nakon što je došao, a onda je na semaforu ugledao pauk vozilo kojemu je mahnuo. Vozilo je stiglo i stavilo 'lisice' na kotače automobila kako bi ga dignuo. Tada je, kaže, stigao 'dotični gospodin' i počeo vikati. On mu je, kaže, počeo pokazivati gdje ima mjesta za parkiranje, da ne mora parkirati na mjestu za taksi. Zrna dodaje da je mahao rukama, ali da nije napao Bišćana. Bišćan je, kaže, počeo psovati. 'Rekao je 'kaj k....', da on može raditi što hoće, a ja sam mu rekao da su ga fino naučili. On je i dalje mahao i vikao da će me ubiti', opisuje incident Zrna te kaže kako se onda sukob rasplamsao.

Vezani članci Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Filmska potjera u Dubrovniku: Taksist bježao policajcima, jednome automobilom prešao preko noge Sara, turistkinja iz Baltimorea (Foto: Dnevnik.hr) Turisti se nakon pucnjave u Dubrovniku ne osjećaju ugroženo: "Dolazim iz Baltimorea. Ovdje se osjećam sigurnije nego kod kuće"

>> Igor Bišćan krivo parkirao pa pretukao taksista

Tada ga je, kaže, dvaput udario glavom i odvukao između automobila te ga, kaže, ponovno podignuo, opet udario glavom, a potom i šakom nekoliko puta. Na pitanje kako komentira izjave iz Dinama da se, koliko oni znaju, Bišćan samo branio, Zrna je pokazao svoje, čini se, neozlijeđene šake i poručio neka pogledaju Bišćanove, za koje kaže kako su sigurno nateknute. Zrna, koji je hospitaliziran u KBC Zagreb, najavio je i tužbu. Inače, oba sudionika tučnjave prijavljena su zbog narušavanja javnog reda i mira i posebno drskog ponašanja.