Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Priča pretučenog 58-godišnjeg taksiste Dragutina Zrne, kojeg je napao Dinamov nogometaš Igor Bišćan i koju je prepričao medijima, navodno se znatno razlikuje od opisa događaja u sudskom spisu.


Prema pisanju Večernjeg lista, koji se poziva na neslužbeni komentar iz suda, Zrno je bio sposoban stajati pred kamerama i davati izjave za javnost, no za izjavu na sudu odjednom nije sposoban. Bilo kako bilo, Zrno bi svoju verziju priče trebao uskoro prenijeti prekršajnom sucu, baš kao što je to jučer učinio i Igor Bišćan.

Vezani članci Ante Bjažević Ogorčeni ravnatelj nakon novog napada na socijalne radnike: ''Nova Gradiška, Ivanić-Grad, Kaštel. Tko je sljedeći?'' Automobilom se zabio u trgovački centar Meridijan - 3 Detalji drame u zagrebačkom trgovačkom centru: "Pozvao je tehničara iz ljekarne van, skinuo ga do pasa i udario ga. Kad je izašao mislili smo da ide po oružje"

>> Pretučeni taksist: Bišćan je vikao da će me ubiti

Bišćan je, prema neslužbenim informacijama, prekršajnom sucu jučer priznao napad, no tek nakon što ga je, piše Večernji, taksist prvi napao. Prekršajnim postupkom, između ostalog, utvrditi će se i koliko je to dugo Bišćan bio parkiran na taksi parkiralištu, da je izazvao nervozu kod Zrne.