Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladić Mario Begić (20) iz Posušja poginuo je jutros, oko 2 sata iza ponoći, kada se svojim automobilom Golf 2, u posuškom mjestu Broćanac, sudario sa BMW 525 kojim je vozio njegov prijatelj i kum Dalibor Begić.


Tragedija, koja je šokirala posušku regiju, se dogodila u blizini firme 'Modiana', kada je nastradali mladić preticao dva automobila i, prešavši u suprotnu stranu ceste, udario u kumovo vozilo koje mu je dolazilo u susret, piše sarajevo-x.com.

Vezani članci Teška prometna nesreća kod Pleternice (Foto: Policijska uprava brodsko-posavska) Što se događa? Za vikend na području Hrvatske čak 3500 prekršaja, u nekoliko dana 12 poginulih Loš dan za vozače (Foto: thechive.com) Grozan dan za vožnju: Sve im je krenulo naopako, neke nesreće prkose zakonima fizike

Kako je priopćeno, u direktnom sudaru povrijeđene su još dvije osobe, odnosno suputnici i rođaci u 'Golfu' Ante i Ivan Begić.

Inače, povrijeđeni, Ante, koji je smješten je u mostarsku bolnicu, rođeni je brat Dalibora Begića, sa kojim se Golf sudario.