Obavijesti Video Pretražite Navigacija
svaka informacija je bitna

Prepoznajete li muškarca s fotografije? Napao je i teško ozlijedio dijete, policija moli za pomoć

Nepoznati muškarac teško ozlijedio dijete
Nepoznati muškarac teško ozlijedio dijete Foto: PU splitsko-dalmatinska
Nepoznati muškarac s fotografije u Splitu napao je i teško ozlijedio dijete. Policija moli građane za pomoć u identifikaciji osobe s fotografije.

Nepoznati muškarac u srijedu, 23. svibnja, u poslijepodnevnim satima je napao i teško ozlijedio dijete u Sukošanskoj ulici u Splitu. Tamošnja policija moli građane za pomoć kako bi prikupila korisna saznanja vezana za kriminalističko istraživanje te kako bi utvrdila identitet osobe s fotografije.

Pročitajte i ovo Policija Malmö Prioritetna meta Strah se širi europskim gradom: "Prijeti se terorističkim napadima, supruga sa kćeri odlazi iz grada" Mjesto napada terorizam u Australiji Tinejdžer izbo muškarca kuhinjskim nožem, ustrijelila ga policija

Doznajemo kako je nepoznati muškarac fizički napao i teško ozlijedio dječaka.

"Pozivamo građane ako imaju korisne informacije o osobi s fotografije ili raspolažu bilo kakvim saznanjima vezano za ovaj događaj da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: splitsko-dalmatinska@policija.hr", priopćili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene