Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poplave u Slavoniji uzele žrtvu

Preminula žena spašena iz kuće zatrpane odronom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U osječkom Kliničkom bolničkom centru sinoć je, od ozljeda zadobivenih u nedavnom odronu tla na njenu kuću preminula 75-godišnja mještanka baranjskog mjesta Batine Marija Labrović, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Usljed obilnih kiša 1. lipnja oko 9,40 sati u mjestu Batina došlo je do otklizavanja tla i odrona zemlje na obiteljsku kuću Marije Labrović, koja se u tom trenutku nalazila u kući. Nakon što je uz pomoć vatrogasaca, susjeda i policije spašena iz ruševine, zbog zadobivenih ozljeda hitno je prevežena u osječki KBC te zadržana na liječenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Smiješna zabuna Osoblje zrakoplova ostalo u čudu kada se pojavila 101-godišnjakinja: Očekivali su bebu koju mogu nositi Pukotina na cesti na zagrebačkom Pantovčaku Aktiviralo se klizište VIDEO Od ovoga je krenuo odron na Pantovčaku: Iz asfalta curi voda, pukotina se proširila duž ceste

>> Crpne stanice u Srbiji rade: Vodostaj Bosuta u padu

>> VIDEO iz zraka: Potop u Slavoniji, probila Orljava

>> VIDEO: Specijalna policija evakuirala stanovnike i premještala namještaj

Unatoč poduzetim mjerama liječnja sinoć u 20,40 sati Marija Labrović je preminula u osječkom KBC-u od posljedica zadobivenih ozljeda prilikom urušavanja zemlje na njenu kuću, izvijestila je policija. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene