Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Supruga i kći ubijenog na psihijatriji

U bolnici preminula četvrta žrtva ubojice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tihomir M., četvrta je žrtva ubojice iz Križevaca. 19-godišnji je mladić preminuo u jutarnjim satima u bolnici u Križevcima, potvrdio nam je glasnogovornik policijske uprave Koprivničko-križevačke. Neslužbeno se doznaje kako se supruga i kći ubijenog Siniše nalaze na psihijatriji.

Tihomira M. i još troje ljudi koji su preminuli na mjestu događaja, prema pisanju medija ubio je 50-godišnji Stjepan Rošker, no službene potvrde o identitetu osumnjičenog kao ni žrtvama još uvijek nema. 19-godišnji mladić sinoć nakon stravičnog događaja s teškim je ozlijedama prevezen u bolnicu. Operacija na kojoj je bio trajala je satima, ali ga liječnici nisu mogli spasiti.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Opijati, alergija, moruzgve... Milanović poslao poruku Plenkoviću: "U kući obješenog ne spominje se konopac" Slika nije dostupna Priveden Pokušaj ubojstva kod Križevaca: Mladić ženi zabio nož u trbuh

>> Uhićen ubojica: Pod utjecajem alkohola i lijekova ubio bratića, njegovu kćer i majku

>> Strava u Križevcima: Trostruko ubojstvo, specijalci na ulicama, ubojica u bijegu

Ubojica je uhićen u nedjelju oko dva sata ujutro u selu Đurđicu u okolici Križevaca. Policija i pripadnici antiterorističke jedinice pronašli su ga kod crkve naoružanog puškom. Predao se bez otpora te je priveden u križevačku policijsku postaju radi kriminalističke obrade. Pod utjecajem alkohola i lijekova ubojica je nakon obiteljske svađe oko međe sinoć oko 20 sati u obiteljskoj kući u Ulici Ivana Lepušića iz puške ubio 43-godišnjeg bratića Sinišu, njegovu 14-godišnju kćer i njegovu 63-godišnju majku Đurđu i 19-godišnjeg Tihomira.

Ubojica je otprije poznat policiji po nekoliko prometnih prekršaja, a evidentiran je i dva puta zbog kršenja javnog reda i mira, također pod utjecajem alkohola.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene