Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tihomir M., četvrta je žrtva ubojice iz Križevaca. 19-godišnji je mladić preminuo u jutarnjim satima u bolnici u Križevcima, potvrdio nam je glasnogovornik policijske uprave Koprivničko-križevačke. Neslužbeno se doznaje kako se supruga i kći ubijenog Siniše nalaze na psihijatriji.


Tihomira M. i još troje ljudi koji su preminuli na mjestu događaja, prema pisanju medija ubio je 50-godišnji Stjepan Rošker, no službene potvrde o identitetu osumnjičenog kao ni žrtvama još uvijek nema. 19-godišnji mladić sinoć nakon stravičnog događaja s teškim je ozlijedama prevezen u bolnicu. Operacija na kojoj je bio trajala je satima, ali ga liječnici nisu mogli spasiti.

Vezani članci Naselje za turske radnike koji će graditi prugu do Mađarske - 2 Pored Križevaca niknulo novo naselje: Uskoro će u njemu živjeti stotine radnika iz Turske Hitna pomoć, ilustracija Strava u Križevcima: Žena preminula nakon što se pokrila neispravnom električnom dekom

>> Uhićen ubojica: Pod utjecajem alkohola i lijekova ubio bratića, njegovu kćer i majku

>> Strava u Križevcima: Trostruko ubojstvo, specijalci na ulicama, ubojica u bijegu

Ubojica je uhićen u nedjelju oko dva sata ujutro u selu Đurđicu u okolici Križevaca. Policija i pripadnici antiterorističke jedinice pronašli su ga kod crkve naoružanog puškom. Predao se bez otpora te je priveden u križevačku policijsku postaju radi kriminalističke obrade. Pod utjecajem alkohola i lijekova ubojica je nakon obiteljske svađe oko međe sinoć oko 20 sati u obiteljskoj kući u Ulici Ivana Lepušića iz puške ubio 43-godišnjeg bratića Sinišu, njegovu 14-godišnju kćer i njegovu 63-godišnju majku Đurđu i 19-godišnjeg Tihomira.

Ubojica je otprije poznat policiji po nekoliko prometnih prekršaja, a evidentiran je i dva puta zbog kršenja javnog reda i mira, također pod utjecajem alkohola.