Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđena 20-godišnja osoba

Strava u Križevcima: Trostruko ubojstvo, specijalci na ulicama, ubojica u bijegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trostruko ubojstvo dogodilo se večeras poslije 22 sata u obiteljskoj kući u Ulici Ivana Lepušića u Gornjem gradu u Križevcima. Četvrta je osoba teško ozlijeđena i prevezena u Opću bolnicu u Koprivnici. Na mjestu događaja traje očevid.

50-godišnji muškarac ubio je 43-godišnjaka, njegovu majku i 14-godišnju kćer, a teško ozlijeđena osoba ima 20 godina. Prema riječima Dražena Laljeka, glasnogovornika PU koprivničko-križevačke, počinitelj je poznat, radi se o rođaku obitelji, a pobjegao je s mjesta događaja. 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Opijati, alergija, moruzgve... Milanović poslao poruku Plenkoviću: "U kući obješenog ne spominje se konopac" Slika nije dostupna Priveden Pokušaj ubojstva kod Križevaca: Mladić ženi zabio nož u trbuh

Potraga je u tijeku, a lokalnoj policiji u pomoć su stigle i jedinice Specijalne policije iz Zagreba. Za počiniteljem stravičnih ubojstava tragat će se uz pomoć pasa tragača i termovizijskih kamera. Policija je zapriječila promet u Gornjem gradu i Ulici Ivana Lepušića na državnoj cesti prema Apatovcu. Potragu otežava blizina šume i gradskoga groblja.

Glasnogovornik Laljek demantira napise u medijima prema kojima je u tijeku talačka kriza.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene