Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predao se bez otpora

Uhićen ubojica: Pod utjecajem alkohola i lijekova ubio bratića, njegovu kćer i majku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trostruki ubojica, 50-godišnji S.R. uhićen je noćas oko dva sata u selu Đurđicu u okolici grada, gdje su ga pripadnici antiterorističke jedinice i križevačke policijske postaje zatekli kod crkve naoružanog puškom.

Predao se bez otpora te je priveden u križevačku policijsku postaju radi kriminalističke obrade, a u roku 24 sata bit će prepraćen županijskom istražnom sucu u Koprivnici, potvrdio je Abel Car, načelnik Policijske postaje u Križevcima.

Pročitajte i ovo Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

>> Strava u Križevcima: Trostruko ubojstvo, specijalci na ulicama, ubojica u bijegu

Doznaje se da je S.R. bio pod utjecajem alkohola i lijekova kad je nakon obiteljske svađe oko međe sinoć u 20,52 sata u obiteljskoj kući u Ulici Ivana Lepušića iz puške ubio 43-godišnjeg bratića Sinišu, njegovu 14-godišnju kćer i 63-godišnju majku Đurđu, te teško ranio 19-godišnjeg Tihomira M., koji je na liječenju u Općoj bolnici u Koprivnici.

Nakon teškog zločina ubojica je kroz šumu pobjegao do sela Đurđica u okolici Križevaca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene