Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brzi je vlak pregazio muškarca nešto prije 9 sati na željezničkoj pruzi u zagrebačkom Podsusedu. Muškarac je, doznaje se u Hrvatskim željeznicama, u tim trenucima ležao na tračnicama.


Identitet preminulog čovjeka još nije utvrđen zbog ozljeda glave, no pretpotstavlja se da je riječ o osobi staroj oko 40 godina. 

Vezani članci Vlak naletio na vozilo u blizini Vodnjana 06 Objavljeni detalji naleta vlaka na auto u Vodnjanu: Vozač se nije zaustavio na znak Stop i nije bio vezan Vlak naletio na vozilo u blizini Vodnjana 01 Tragedija u Istri: Vlak naletio na automobil, poginula jedna osoba

Policija zasad ne zna je li riječ o nesretnom slučaju ili o samoubjostvu. 

Očevid je u tijeku.

Nesreća se dogodila jutros oko 7,30 sati, kada je preko muškarca koji je ležao unutar kolosjeka prešao vlak koji je vozio na relaciji Zagreb - Budimpešta. Muškarac je na mjestu je poginuo.

Zbog nesreće i trajanja očevida željeznički se promet iz smjera zapada odvijao po jednom kolosijeku, uz poteškoće. Zbog toga je kasnilo 15 vlakova i to od 10 do 40 minuta, a tri para prigradskih vlakova je otkazano.

Vlak koji je sudjelovao u nesreći kasnio je 162 minute, a putnici toga vlaka prevezeni su vlakom koji vozi od Zagreba do Kotoribe. Pruga je otvorena za redoviti promet u 10.15 sati, priopćeno je iz HŽ-a.