Ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)
Ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)

80-godišnji vozač Opela je udario u traktor. Nakon toga je i 31-godišnjakinja u drugom Opelu udarila u isti traktor, javlja policija.


U ponedjeljak oko 17:05 sati na cesti između mjesta Svetinja i Jakšić 80-godišnji vozač osobnog automobila marke Opel požeških registarskih oznaka iz neutvrđenih razloga udario je u stražnji dio neregistriranog i neosiguranog traktora marke IMT koji se kretao ispred njega.

Vezani članci Prometna nesreća u Bektežu (Foto: Požega.eu) - 1 Teška prometna nesreća kod Kutjeva: U frontalnom sudaru ozlijeđeno i dijete, troje ljudi prevezeno u bolnicu Policijski očevid, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Prometni kolaps u Sesvetama zbog nesreće: Automobil naletio na dvije pješakinje na zebri

Traktorom je pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,94 promila i prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 51-godišnjak.

Nakon udara došlo je do slijetanja osobnog automobila marke Opel s kolnika i zanošenja traktora na kolniku u koji je osobnim automobilom također marke Opel požeških registarskih oznaka udarila 31-godišnjakinja, zbog čega je došlo do razdvajanje prednjeg od stražnjeg djela traktora u kojemu je lakše ozlijeđen 51-godišnjak.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi bile utvrđene sve okolnosti koje su prethodile događanju ove prometne nesreće kao i odgovornost pojedinih sudionika.