Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća kod Požege

Pijan vozio neregistrirani traktor bez vozačke dozvole, udarila ga dva Opela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
80-godišnji vozač Opela je udario u traktor. Nakon toga je i 31-godišnjakinja u drugom Opelu udarila u isti traktor, javlja policija.

U ponedjeljak oko 17:05 sati na cesti između mjesta Svetinja i Jakšić 80-godišnji vozač osobnog automobila marke Opel požeških registarskih oznaka iz neutvrđenih razloga udario je u stražnji dio neregistriranog i neosiguranog traktora marke IMT koji se kretao ispred njega.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku

Traktorom je pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,94 promila i prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 51-godišnjak.

Nakon udara došlo je do slijetanja osobnog automobila marke Opel s kolnika i zanošenja traktora na kolniku u koji je osobnim automobilom također marke Opel požeških registarskih oznaka udarila 31-godišnjakinja, zbog čega je došlo do razdvajanje prednjeg od stražnjeg djela traktora u kojemu je lakše ozlijeđen 51-godišnjak.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi bile utvrđene sve okolnosti koje su prethodile događanju ove prometne nesreće kao i odgovornost pojedinih sudionika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene