U bivšoj tvornici Sljeme u Sesvetama buknuo je požar. Vatrogasci su mislili da će gasiti plantažu gljiva, no ostali su iznenađeni!


Jutros u 9:29 sat Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dobila je dojavu o požaru na lokaciji zatvorenog pogona tvornice Sljeme, na adresi Kelekova bb, u Sesvetama.

Vatrogasci su izašli na teren s tri vozila i deset vatrogasaca iz vatrogasne postaje Dubrava. 'Požar je krenuo iz sušare a dimilo se kroz krov objekta. Vatrogasci su još uvijek na lokaciji, požar je ugašen a trenutno se radi odimljavanje prostora. Uzroci požara znati će se nakon provedene istrage', stoji u priopćenju Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Splitsko-dalmatinska županija bori se s požarima, jak vjetar otežava gašenje Požar na Hvaru Izbio požar na južnoj strani otoka Hvara, vatra se brzo širi zbog jake bure

Neslužbeno doznajemo kako je u zatvorenom pogonu tvornice Sljeme zapravo bila plantaža marihuane, a osoba odgovorna za to kao paravan je 'vodila' plantažu gljiva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.