Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjesto gljiva - marihuana

Zagreb: Vatrogasci gasili veliku plantažu marihuane!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U bivšoj tvornici Sljeme u Sesvetama buknuo je požar. Vatrogasci su mislili da će gasiti plantažu gljiva, no ostali su iznenađeni!

Jutros u 9:29 sat Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dobila je dojavu o požaru na lokaciji zatvorenog pogona tvornice Sljeme, na adresi Kelekova bb, u Sesvetama.

Vatrogasci su izašli na teren s tri vozila i deset vatrogasaca iz vatrogasne postaje Dubrava. 'Požar je krenuo iz sušare a dimilo se kroz krov objekta. Vatrogasci su još uvijek na lokaciji, požar je ugašen a trenutno se radi odimljavanje prostora. Uzroci požara znati će se nakon provedene istrage', stoji u priopćenju Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Pročitajte i ovo Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..." Požar u Donjem Miholjcu Otkriven uzrok požara VIDEO/FOTO Vatra progutala obiteljsku kuću, svjedokinja o trenucima užasa: "Vidim šiklja vatra kroz prozore, budila sam ih..."

Neslužbeno doznajemo kako je u zatvorenom pogonu tvornice Sljeme zapravo bila plantaža marihuane, a osoba odgovorna za to kao paravan je 'vodila' plantažu gljiva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene