Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija i dalje traga za 25-godišnjem Petrom Grgurevim iz Sutomišćice na otoku Ugljanu koji je zadnji put viđen u petak, a potraga se nastavlja na Pašmanu i Ugljanu, te u akvatoriju Srednjeg kanala, doznaje se u zadarskoj policiji.


Mladić je još u petak, 8. kolovoza, krenuo malim brodićem (kaićem) na feštu u Sali na Dugom otoku, međutim nije se vratio kući. Kaić je s mladićevim osobnim stvarima pronađen u Ždrelcu na otoku Pašmanu, objavila je zadarska Policijska uprava.

U potragu su uključena dva broda pomorske policije i dva broda zadarske Lučke kapetanije te policijski djelatnici na Pašmanu, Ugljanu i Dugom otoku.

Policija moli sve koji imaju ikakve informacije o nestalom da se jave na broj 192 - ističe glasnogovornik PU zadarske, Elis Žodan.

U tjedan dana nestalo 14 osoba, njih 9 je maloljetno

'Potraga za nestalim mladićem traje od ponedjeljka, a u utorak bi se trebala intenzivirati na području potrage. Dakle, i na otocima Pašmanu i Ugljanu, te na akvatoriju Srednjeg kanala. Sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju o mladićevom kretanju ili navikama molimo da nam to dojave na 192. Također, molimo sve one koji plove na području Srednjeg kanala, odnosno između otoka Ugljana, Pašmana i Dugog otoka da obrate pažnju i da pomognu u potrazi', dodao je Žodan. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook