Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bježao od policije, sakrio se u grmlje

'Posudio' auto jer je padala kiša, htio na prijateljev rođendan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić se pokušao sakriti od policije skokom u grmlje.

Na sam Uskrs, oko 2.40 sati u Požegi 18-godišnjak s područja Pleternice ukrao je, odnosno, kako je izjavio policijskim službenicima, "posudio" osobni automobil marke "VW Golf", požeških registarskih oznaka, u vlasništvu 45-godišnjaka koji je bio parkiran na kolnom ulazu s ključevima u kontakt bravici i otključan i to s namjerom da se preveze na prijateljev rođendan jer je padala kiša.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Naplatne kućice kod Tunela Učka Istarski ipsilon Malo je popio pa parkirao u zaustavnoj traci i zaspao: Show je nastao kad mu je policija pokucala na prozor

Traktor pao na muškarca, poginuo na mjestu

Nakon zaprimljene dojave policijski službenici su vrlo brzo u Požegi u Cerničkoj ulici uočili traženi automobil i nakon što su ga pokušali zaustaviti, nepoznati vozač vozilom je pobjegao u Ulicu Eugena Podaupskog na parkiralište Veterinarske stanice gdje je ostavio vozilo, a bijeg nastavio pješice pokušavajući se sakriti skokom u obližnje grmlje. Tu su ga policijski službenici sustigli. Protiv njega slijedi kaznena prijava. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene