Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Protekli utorak u kafiću u splitskoj trajektnoj luci prijatelji iz Dugopolja napali su braću, 42-godišnjeg V.N. i 41-godišnjeg D.N., vlasnike kafića.


33-godišnji H.Š i 27-godišnji M.D. napali su braću, a u žaru tučnjave V.N. je s jednim Dugopoljaninom pao u more. U žestokom sukobu betonskim vazama uništen je ostakljeni dio ljetne terase i plazma televizor, piše Dalmacijanews.

Vezani članci Požar u riječkoj luci - 3 U riječkoj teretnoj luci gori metalni otpad, nad gradom se nadvio oblak dima Glava želva u Rijeci Imate li što za cariniti? Mlada glavata želva doplivala na kontejnerski terminal riječke luke

Nakon što je policija došla na mjesto okršaja, nitko od napadača ni napadnutih nije zatražio liječničku pomoć. No, dan kasnije V.N. se obratio liječniku koji je ustanovio da ima slomljen mali prst. Policija je privela napadače, a materijalna šteta se procjenjuje na oko tri tisuće kuna. Dalmacijanews neslužbeno doznaje kako je mogući uzrok sukoba otkaz koji je dobio H.Š. u poduzeću u kojem je radio i ozlijeđeni V.N, a koji je također ostao bez posla.