Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okršaj u splitskoj luci

Porazbijali kafić i vlasniku slomili prst

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protekli utorak u kafiću u splitskoj trajektnoj luci prijatelji iz Dugopolja napali su braću, 42-godišnjeg V.N. i 41-godišnjeg D.N., vlasnike kafića.

33-godišnji H.Š i 27-godišnji M.D. napali su braću, a u žaru tučnjave V.N. je s jednim Dugopoljaninom pao u more. U žestokom sukobu betonskim vazama uništen je ostakljeni dio ljetne terase i plazma televizor, piše Dalmacijanews.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Opet u splitskoj luci Split: Odsukan turski teretni brod Slika nije dostupna 'Brod zla i smrti' uplovio u splitsku ratnu luku, dočekali ga prosvjedi

Nakon što je policija došla na mjesto okršaja, nitko od napadača ni napadnutih nije zatražio liječničku pomoć. No, dan kasnije V.N. se obratio liječniku koji je ustanovio da ima slomljen mali prst. Policija je privela napadače, a materijalna šteta se procjenjuje na oko tri tisuće kuna. Dalmacijanews neslužbeno doznaje kako je mogući uzrok sukoba otkaz koji je dobio H.Š. u poduzeću u kojem je radio i ozlijeđeni V.N, a koji je također ostao bez posla.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene