Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pala dvojica dilera

Policija zaplijenila drogu vrijednu 400.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici PNUSKOK-a su, nakon višemjesečnog kriminalističkog istraživanja nad više osoba, dovršili kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom i 41-godišnjakom, a sumnjiči ih se preprodaju droge.

Stariji osumnjičeni uhićen je prekjučer u Zagrebu, a kod njega je pronađeno pet prozirnih vrećica ukupne težine 706,25 grama u kojima se nalazio kokain visoke čistoće i kvalitete. Zbog pokušaja bijega prilikom uhićenja nad njim su uporabljena sredstva prisile, priopćio je MUP.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Jučer su obavljene pretrage stanova i drugih prostora koje koriste osumnjičeni na području Zagreba, kojom prilikom je kod mlađeg osumnjičenog pronađeno 176,78 grama kokaina, 2,46 grama hašiša, 14.535 eura, 6.500 kuna te drugi manji iznosi u raznim stranim valutama.

Osumnjičeni su od ranije poznati djelatnicima policije kao počinitelji nasilnih kaznenih djela te dileri. Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja osumnjičene će policija prepratiti u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Tijekom kriminalističkog istraživanja zaplijenjeno je ukupno 882,03 grama kokaina i 2,46 grama hašiša, čija vrijednost bi u uličnoj preprodaji iznosila oko 400 tisuća kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene